*.*

fin bild *.* älskar den asså
XOXO Jenny

XOXO

hej! tänkte ha denna som xoxo skyllt! :D
skulle bara säga d
 

varf har jag ej bloggat?

hej! har inte bloggat på länge vet -.- har brutit armen... :( men här har ni en bild på mig och sky! vet ni i dag ska jag nog köpa sc;)
 

lol

 
 
 

Julkalender

Hej! Cassi här ;)
I dag har jag studie dag och då gjorde jag en grej till December här på bloggen. Jag gjorde en jul kalender... Den funkar så här. Varje dag i December kommer en lucka öppnas. Det kan vara en redigering i eller en fin bild eller något annat roligt. Det kommer finnas tomma rutor ibland. Om det är en tom ruta den dagen så betyder det att det blir en överaskning i nästa ruta nästa dag. Så om ni ser att en ruta är tom så betyder det att det kommer en rolig grej i nästa ruta.
 
Det var jag (Cassi) som gjorde denna. Jag skrev Cassflow.blogg.se på kalendern för det finns många bakom sina data skärmar som snor andras grejer! Jag ville känna att det här var min/vår kalender som ingen annan får ta.
 
Det kan också komma saker i kalender i någon ruta som inte har med Starstable att göra. Kanske tillexempel hur vi ser ut irl eller vad vårat favorit sak med julen är eller typ någon hemlighet om oss...
 
Den här kalendern tog typ 2 timmer för mig att göra. För först tänkte jag ha en bild på mig när jag satt damsadel på Angel men jag tänkte att det blev taskigt mot Jenny så det blev den som är på bilden här nere!
 
Men hoppas ni gillade denna kalender.
 
Byee byee// Cassi
 
 
Här är kalendern:
 
 
 
 

tråk!

haha har tråkigt.. gjorde denna ;)

ute med Wilma

hej! i dag tog jag en ritt med Wilma! de blåste mycket men vi kämpade :3
de var  jätte mysigt :* men lite för kallt för kjol hehehehehehehe..
travade ganska långt sen fattade jag galopp :3 måste gå nu:* byeee~

Stallhjälp

Hej! Har anstält stall hjälp i 13 dagar nu :)
 
// Cassi

Sluta?

ja  ni ser rubriken...ska jag sluta spela? har typ inte varit inne på 1 vecka nu ville inte kolla uppdateringen häller :/ vi får se men.. ÅÅ! de är så svårt loggade in i dag och red plus köpte stall hjälp.. men gud.. aja hörs byee~

Till Jenny

Till fina Jenny som också äger bloggen ,)
 
Älskar dejjjjj!!!
 
Ni är sååå fina tms!!              REDIGERADE DEN SJÄLV ;) FÖRSTA GÅNGEN SÅ MOBBA INTE!!

NEW IN!

Köpte dessa ;)
 
Hjälmen och tröjan köpte jag
 
 

RSS 2.0